Casey Elementary School Bell Schedule

20	23	-2024
Z U	Z _	-2027

Ī		C-bl AAA		
ക		Pre-School AM	100 minutes	
Ž	7:45 AM – 10:45 AM	Instruction Pre-School PM	180 minutes	
2	11::45 AM – 2:45 PM	Instruction	180 minutes	
m	1143 AM - 2.43 FM	TK - AM	100 111110162	
Ĕ	7:45 AM – 9:15 AM	Instruction	90 minutes	
છ	9:15 AM – 9:30 AM	Recess	15 minutes*	
\mathscr{D}	9:30 AM – 11:10 AM	Instruction	100 minutes	
න	11:10 AM -11:45 AM	Lunch	35 minutes	
ত্	Total Instructional Time:	LOTICIT	205 minutes	
		TK - PM		
Regular Day Schedule	11:10 AM -11:45 AM	Lunch	35 minutes	
\Box	11:45 AM – 1:15 PM	Instruction	90 minutes	
3	1:15 PM - 1:30 PM	Recess	15 minutes*	
O C	1:30 PM - 3:10 PM	Instruction	100 minutes	
\approx	Total Instructional Time:		205 minutes	
وت		Kindergarten	_	
	8:00 AM – 10:00 AM	Instruction	120 minutes	
ļ	10:00 AM – 10:15 AM	Recess	15 minutes	
	10:15 AM – 11:15 AM	Instruction	60 minutes	
,	11:15 AM – 12:00 PM	Lunch	45 minutes	
	12:00 AM – 1:50 PM	Instruction	110 minutes	
	Total Instructional Time:	1st Grade	290 minutes	
	8:00 AM – 9:40 AM	Instruction	100 minutes	
	9:40 AM – 9:55 AM	Recess	100 minutes 15 minutes	
	9:55 AM – 10:25 AM	Instruction	30 minutes	
	10:25 AM – 11:10 AM	Lunch	45 minutes	
	11:10 AM – 12:45 PM	Instruction	95 minutes	
	12:45 PM – 12:55 PM	Recess	10 minutes	
•	12:55 PM – 2:00 PM	Instruction	65 minutes	
	Total Instructional Time:		290 minutes	
•		2 nd Grade		
	8:00 AM - 9:40 AM	Instruction	100 minutes	
	9:40 AM – 9:55 AM	Recess	15 minutes	
	9:55 AM – 10:45 AM	Instruction	50 minutes	
	10:45 AM - 11:30 AM	Lunch	45 minutes	
	11:30 AM – 1:00 PM	Instruction	90 minutes	
	1:00 PM - 1:10 PM	Recess	10 minutes	
	1:10 PM – 2:00 PM	Instruction	50 minutes	
	Total Instructional Time:	Ord County	290 minutes	
	8:00 AM – 9:40 AM	3 rd Grade Instruction	100 minutes	
	9:40 AM – 9:55 AM		100 minutes 15 minutes	
	9:55 AM – 11:05 AM	Recess Instruction	70 minutes	
	11:05 AM – 11:50 AM	Lunch	45 minutes	
	11:50 AM – 1:15 PM	Instruction	85 minutes	
	1:15 PM – 1:25 PM	Recess	10 minutes	
	1:25 PM – 2:00 PM	Instruction	35 minutes	
•	Total Instructional Time:		290 minutes	
		4 th Grade		
	8:00 AM - 10:05 AM	Instruction	125 minutes	
	10:05 AM – 10:20 AM	Recess	15 minutes	
	10:20 AM – 11:30 AM	Instruction	70 minutes	
ļ	11:30 AM – 12:15 PM	Lunch	45 minutes	
	12:15 PM – 2:13 PM	Instruction	118 minutes	
	Total Instructional Time: 313 minutes			
	9:00 AAA 10:05 AAA	5 th Grade	10E minutes	
	8:00 AM - 10:05 AM 10:05 AM - 10:20 AM	Instruction	125 minutes	
	10:20 AM – 10:20 AM 10:20 AM – 12:00 PM	Recess	15 minutes 100 minutes	
	12:00 PM – 12:45 PM	Instruction Lunch	45 minutes	
	12:45 PM – 2:13 PM	Instruction	88 minutes	
	Total Instructional Time:	I ISHOCHOIT	313 minutes	
ļ	. STALLISTIC HOLICITAL HITLE.		0.10.11.11.10103	

<u></u>	7:45 AM – 10:45 AM	Instruction	180 minutes			
<u> </u>	Pre-School PM					
₹	11::45 AM – 2:45 PM	Instruction	180 minutes			
Ĭ	TK - AM					
<u>-3</u>	7:45 AM – 9:15 AM	Instruction	90 minutes			
2	9:15 AM – 9:30 AM	Recess	15 minutes*			
()	9:30 AM – 11:10 AM	Instruction	100 minutes			
2	11:10 AM-11:45 AM	Lunch	35 minutes			
\odot	Total Instructional Time:		205 minutes			
	TK - PM					
B	11:10 AM -11:45 AM	Lunch	35 minutes			
Σĺ	11:45 AM – 1:15 PM	Instruction	90 minutes			
Z.	1:15 PM - 1:30 PM	Recess	15 minutes			
	1:30 PM - 3:10 PM	Instruction	100 minutes			
Ē	Total Instructional Time:		205 minutes			
Minimum Day Schedul		Kindergarten				
	8:00 AM - 10:00 AM	Instruction	120 minutes			
	10:00 AM - 10:15 AM	Recess	30 minutes			
	10:15 AM – 11:15 AM	Instruction	60 minutes			
	11:15 AM - 12:00 PM	Lunch	45 minutes			
	12:00 AM - 1:05 PM	Instruction	65 minutes			
	Total Instructional Time:		245 minutes			
		1st Grade				
	8:00 AM – 9:40 AM	Instruction	100 minutes			
	9:40 AM – 9:55 AM	Recess	15 minutes			
	9:55 AM – 10:25 AM	Instruction	30 minutes			
	10:25 AM - 11:10 AM	Lunch	45 minutes			
	11:10 PM – 1:05 PM	Instruction	115 minutes			
	Total Instructional Time:	245 minutes				
		2 nd Grade				
	8:00 AM – 9:40 AM	Instruction	100 minutes			
	9:40 AM – 9:55 AM	Recess	15 minutes			
	9:55 AM – 10:45 AM	Instruction	50 minutes			
	10:45 AM - 11:30 PM	Lunch	45 minutes			
	11:30 PM – 1:05 PM	Instruction	95 minutes			
	Total Instructional Time:		245 minutes			
	3 rd Grade					
	8:00 AM – 9:40 AM	Instruction	100 minutes			
	9:40 AM – 9:55 AM	Recess	15 minutes			
	9:55 AM – 11:05 AM	Instruction	70 minutes			
	11:05 AM - 11:50 PM	Lunch	45 minutes			
	11:50 AM - 1:05 PM	Instruction	75 minutes			
	Total Instructional Time:		245 minutes			

Pre-School AM

Inclement Weather Lunches

K	11:15 AM – 11:45 AM	3rd	11:05 AM - 11:35 PM
1st	10:25 AM - 10:55 AM	4 th	11:30 PM - 12:00 PM
2nd	10:45 AM - 11:15 AM	5 th	12:00 PM - 12:30 PM

4th Grade

5th Grade Instruction

Instruction

Recess

Instruction

Lunch

125 minutes

15 minutes

70 minutes

45 minutes

125 minutes 15 minutes 100 minutes

45 minutes

25 minutes

250 minutes

8:00 AM - 10:05 AM

10:05 AM - 10:20 AM

11:30 AM - 12:15 PM

12:00 PM - 12:45 PM

12:45 PM - 1:10 PM

Total Instructional Time: